Resultaten voor oakley airwave kopen

oakley airwave kopen
Goggles van de toekomst: Oakley Airwave en Smith I/O Recon.
De Oakley Airwave is dus geen gewone skibril, maar een compleet mobiel dashboard. De prijs is daar dan ook wel naar, want om de goggle te bemachtigen leg je 59995, neer. Als je nu al zeker weet dat je de Airwave wilt kopen, bekijk dan toch nog maar even de I/O Recon van Smith.
Oakley Airwave 1.5: Een awesome skibril met een ingebouwd display WANT.
De awesome Oakley Airwave 1.5 kun je voor 475 euro hier bestellen. Reageer op artikel.: Oakley Airwave 1.5: Een awesome skibril met een ingebouwd display. Er kunnen op dit moment geen artikelen worden getoond, of er zijn nog geen artikelen in deze categorie geplaatst.
Oakley Airwave 1.5 Sportbrillenshop.nl Premium Oakley Reseller.
Alle op de site getoonde sportbrillen en zonnebrillen zijn eveneens verkrijgbaar in onze vestiging te Wolvega. Kom zonder afspraak langs om u persoonlijk te laten adviseren. We zitten op maar 9 km. afstand van Thialf en u kunt gratis bij ons parkeren. Wil je ons volgen? copyright Sportbrillenshop 2019. Oakley Snow Goggles.
Review: de high-tech skibril Oakley Airwave 1.5.
Aan hem de zware taak om tijdens het skiën te oordelen of de bril met onder andere een ingebouwd display, GPS, Bluetooth en WiFi de toekomst is, of dat het meer een leuk extra-tje is. Oakley Airwave 1.5. De Airwave 1.5 is een verbetering van de Oakley Airwave.
De 5 tofste wintersport gadgets.
De Oakley Airwave 1.5 smart goggle meet precies wat de Ski Track app ook doet. Bonus van deze bril is dat je er handsfree mee kunt bellen, muziek door kunt luisteren en m kunt besturen via een draadloze controller op je pols.
RideOn: eerste skibril met augmented reality.
De interactieve bril met navigatie, weerbericht, telefoonopties en geprojecteerde hindernissen op 15 meter voor de skiër was iets compleet nieuws op de markt. In vergelijking met hightech skibrillen van de concurrentie GooglePal, Oakley Airwave en Zeal kan de RideOn informatie op het hele scherm laten zien in plaats van op slechts een gedeelte.
Philips Hue GU10 ledlampjes nu te koop in Apple Store Amsterdam. airpods.
We ontvingen een tip over deze lampjes van iCulture-lezer Remy, die de GU10-versie van de Philips Hue-lampen al in de Apple Store Amsterdam had gezien. We gingen zelf kijken en troffen zon 15 losse lampjes en 4 starterkits met de nieuwe lampjes aan.
Ga je skiën of snowboarden? Dit zijn de 5 beste wintersport gadgets.
Die telefoon hoeft je zak tijdens het skiën of snowboarden dus niet meer uit! De Oakley Airwave is absoluut één van de beste wintersport gadgets, maar dat heeft helaas wel met een prijskaartje: bril kost minimaal 650 dollar en is te koop via de website van Oakley. Wil je je telefoon echt nooit meer uit je zak hoeven te halen tijdens wintersport, dan zijn de handschoenen van BearTek iets voor jou. Deze handschoenen houden je handen namelijk niet alleen lekker warm, maar maken ook verbinding met je smartphone. Zo kun je telefoongesprekken beantwoorden, muziek afspelen en je GoPro-camera besturen. De accu gaat bovendien lekker lang mee, namelijk tot tachtig uur. De handschoenen kun je voor 180 dollar kopen, maar als je zowel je GoPro-camera als je smartphone wilt besturen betaal je 280 dollar.
Slimme skibril van Oakley bevat ingebouwd display en GPS Wearable.
De Airwave 1.5 is al te koop via de website van Oakley en kost daar 649. De bril is er in twee uitvoeringen; Hyperdrive/Fire Iridium en Silver Text/Black Iridium. Airwave featured head-up display Oakley slimme skibril. About Wiebe de Jager.
Oakley Airwave OO7049 59-450 247 zonnebrilkopen.
Recon Snow 2: HUD voor je eigen skibril! Snowchamps.
Het is nog steeds niet goedkoop, maar je hoeft in ieder geval geen nieuwe bril te kopen voor de awesome functies! De Recon Snow 2 is de nieuwste versie van deze HUD en heeft zelfs functies die je op bijvoorbeeld de Oakley Airwave 1.5 nog niet zal vinden.
Skibril met ingebouwd display Freshgadgets.nl.
De Oakley Airwave beschikt naast dat handige, in de bril gebouwde scherm ook over een GPS-chip, waarmee je onder meer kunt bijhouden hoe snel je gaat en welke afstand je hebt afgelegd. Bovendien zal het je niet meer gebeuren dat je verdwaald tijdens het off-piste skiën.

Contacteer ons